Repair Care: Duurzame houtreparatie Spierwit Topschilders vakkundig met reparatie & onderhoud van hout

Wat is Repair Care door Spierwit Topschilders?

Spierwit Topschilders biedt een totaaloplossing in duurzaam houtreparatieherstel en -onderhoud. Onze kennis van hout levert een specialisme op om werkzaamheden te verrichten om alle houten elementen van uw bedrijfsonroerend goed vakkundig te herstellen en te onderhouden. Wij werken met A-kwaliteit materialen, welke zich kenmerken door duurzame bestanddelen. Zo heeft u altijd zekerheid en bijvoorbeeld minstens jaren lang garantie op de uitgevoerde reparaties en onderhoud met deze materialen. Inclusief de zekerheid van maatschappelijk verantwoord ondernemen als het gaat om materialen voor het bewerken van hout.

Met Repair Care van Spierwit Topschilders heeft u altijd een betrouwbare partner met echte vakkennis over hout. Wilt u uw houtwerk vakkundig laten bewerken? Vraag dan eens naar ons onderhoudsplan voor uw houtwerk inclusief garanties.

verfkwasten
steiger

Werkwijze: gratis inspectie van het huidige houtwerk

Bij Spierwit Topschilders kunt u gebruik maken van onze adviezen als het gaat om de kwaliteit van het huidige houtwerk. Met Repaire Care heeft u direct een goed beeld van de huidige kwaliteit. Wij bezoeken graag uw locatie voor een gratis inspectie van het houtwerk van uw bedrijfsonroerend goed. U kunt hierbij denken aan:

  • inspectie algehele staat onroerend goed
  • inspectie huidig schilderwerk
  • inspectie huidige staat houtwerk binnen / buiten
  • advies over houtherstel en onderhoud
  • onderhoudsplannen voor houtwerk
  • eenmalige reparatie van houtwerk / houtrot