Spierwit Topschilders is een Zoetermeers schildersbedrijf dat in 2015 is opgericht.

 

Spierwit Topschilders: meer dan alleen verf

Spierwit Topschilders, gevestigd in Zoetermeer, is een schildersbedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige schilderwerken. Sinds april 2023 zijn er naast eigenaar Michel van den Bosch (Bosch Glaskunst) 4 bekende Zoetermeerse ondernemers toegetreden als aandeelhouders van Spierwit. Namelijk Bert Huurman (Uw verbouwplanner), Eddy Zegwaard (MoreStorage), Patrick Kortekaas (K+M Accountants) en Marcel Mars (Liftintermediair). 

Dit team van toegewijde aandeelhouders streven ernaar om een positieve impact te maken in de gemeenschap en de schilders branche. Vandaag de dag zijn Bert Huurman en Eddy Zegwaard verantwoordelijk voor de dagelijkste werkzaamheden binnen Spierwit Topschilders. 

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Naast het leveren van hoogwaardige schilderwerken focust Spierwit Topschilders zich ook op sterke maatschappelijke betrokkenheid. Wij geven graag mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om via ons weer naar een reguliere baan toe te groeien. 

Gezamenlijk en met gebruik van onze netwerken willen wij een succes van Spierwit maken, waarbij wij, net als in onze andere bedrijven, MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) hoog in het vaandel hebben staan. 

 

SEBO-keurmerk

Onze inzet voor maatschappelijke betrokkenheid is niet onopgemerkt gebleven; we zijn er trots op dat we het SEBO-keurmerk (Sociaal Economisch Betrokken Ondernemen) van de gemeente Zoetermeer hebben ontvangen. Dit keurmerk is een erkenning voor bedrijven die zich inzetten voor sociale betrokkenheid en het bieden van kansen aan mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. 

 

Neem contact met ons op 

Ben jij toe aan een nieuw likje verf op kantoor of thuis en vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) belangrijk? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.