Geen overlast van werkzaamheden met de Nachtschilder

De nachtschilder maakt meer meters in minder tijd voor hetzelfde uurtarief.

Vindt u al lange tijd dat uw kantoor, winkel, showroom of receptie toe is aan een opknapbeurt, maar ziet u op tegen de rommel, de stank en de onrust voor klanten, personeel en uw onderneming?
Stop dan nu met piekeren, want met de inzet van onze nachtschilder lossen wij deze dilemma’s voor u op. In korte tijd geniet u van een frisse uitstraling van uw onderneming, zonder overlast tijdens kantooruren of winkeltijden.

Hoe werkt de nachtschilder?

De nachtschilder voert zijn werkzaamheden uit op het moment dat uw bedrijfs- of winkelpand gesloten is voor bezoekers, klanten en personeel. Zonder anderen tot last te zijn schildert hij wanden, kozijnen, deuren en plafond. Het interieur wordt, afhankelijk van de klus, afgedekt en/of verplaatst en voor de volgende dag weer gebruiksklaar en bezoekersvriendelijk gemaakt. Klanten zien geen ladders, verfspullen of afgedekte spullen staan; oftewel zonder zorgen blijft u bezig met ondernemen en binnen een week profiteert u en uw klanten van een mooie vernieuwde uitstraling.

Beveiliging van uw pand

Wij verzorgen, indien gewenst, ook de beveiliging van uw bedrijf, showroom en interieur, zodat de nachtschilder daar geen omkijken naar heeft. Terwijl de beveiliger een oogje in het zeil houdt op uw eigendommen, klaart de nachtschilder veilig, ongestoord en snel op de klus.

Voordelen van de nachtschilder op een rij

  • meer meters per uur voor hetzelfde tarief als overdag
  • geen overlast voor klanten en personeel
  • sneller profiteren van een frisse uitstraling van uw onderneming

Meer weten?

Wilt u snel en zonder zorgen uw pand, showroom of kantoor door onze nachtschilder laten opknappen? Neem dan contact met ons voor advies en/of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag.