Voor VVE-'s en -beheerders Afspraak = afspraak. Een betrouwbare partner

Spierwit Topschilders voor VVE’s

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor Verenigingen van Eigenaren. Indien u als VVE of als VVE-beheerder op zoek bent naar een nieuwe partner voor het onderhoud van onroerend goed in de vorm van schilderwerken dan leggen wij via graag in het kort uit hoe wij te werk gaan.

Ons team bestaat uit vakbekwame collega’s die ervaring hebben met VVE-onderhoud. Wij werken proactief, waarbij communicatie met onze opdrachtgever het meest belangrijk is. Samen met onze opdrachtgever maken wij vooraf goede afspraken en leggen uit welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Intern werken wij met professionele planning. Afspraak = afspraak. Onze tarieven zijn concurrerend, waarbij voor Spierwit Topschilders kwaliteit voor alles gaat. Wilt u een professionele en vakkundige partner voor VVE-onderhoud? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze werkwijze

Spierwit Topschilders in Zoetermeer werkt voor VVE’s en VVE-beheerders via een transparante wijze. Onze ervaring leert dat goede communicatie en planning tot op heden tevreden opdrachtgevers heeft geleid. Bij Spierwit Topschilders zijn diverse mogelijkheden aanwezig voor (meer jaren) onderhoudsplannen. Op basis van uw wensen leveren wij maatwerk voor schilder- en onderhoudswerkzaamheden. Graag willen wij dan ook u kennis laten maken met onze werkwijze:

  • een eerste kennismaking in de vorm van een inspectie
  • op basis van de inspectie een vakkundig advies
  • duidelijke afspraken in een overzichtelijke offerte
  • een proactieve planning
  • doorlopende communicatie over uitvoeringswerkzaamheden