Jaarlijks voeren wij schilderwerkzaamheden uit voor een groot aantal particulieren, bedrijven en VvE’s in de regio.

Laat uw huidig schilderwerk GRATIS inspecteren

Spierwit Topschilders is een professioneel schildersbedrijf in Zuid-Holland. Jaarlijks voeren wij schilderwerkzaamheden uit voor een groot aantal particulieren, bedrijven en VvE’s in de regio. Wij zijn een traditioneel Nederlands schildersbedrijf en hechten veel waarde aan goede communicatie en representatieve vakkundige collega’s. U heeft dus altijd betrouwbare medewerkers over de vloer die ervaren zijn in schilderwerkzaamheden bij particulieren.

Spierwit Topschilders biedt u dan ook de mogelijkheid om uw huidige schilderwerk gratis te laten inspecteren. Wij zullen uw woning, bedrijfspand, complex, garagebox of schuur inspecteren en u van een vakkundig advies voorzien. Eventueel stellen wij direct voor u een offerte op, waarbij natuurlijk geldt dat wij scherpe concurrerende tarieven hanteren. Ook wijzen wij u op eventuele subsidieregelingen, zoals de 6% BTW regeling. Kortom: een schildersbedrijf dat u gerust over de vloer kunt laten komen.

Hoe de GRATIS inspectie werkt?

Voor de GRATIS inspectie kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Bij een eerste kennismaking maken wij direct een afspraak met u om uw locatie te bezoeken. De GRATIS inspectie bestaat uit:

 

· Bezoek aan uw locatie

· Inspectie van het huidige schilderwerk

· Advies over onderhoud/schilderwerken

· Advies over materialen

· Kleuradvies

· Uitleg over offertetraject