Repair Care: Aandacht voor uw houtwerk Snelle voordelige oplossingen in houtreparaties

Repair Care voor perfect onderhouden houtwerk

Spierwit Topschilders heeft een speciale dienst als het gaat om houtwerk. Een echt specialisme binnen Spierwit Topschilders. Onze kennis van hout levert een specialisme op om werkzaamheden te verrichten om alle houten elementen van uw woning vakkundig te herstellen en te onderhouden. Wij werken met A-kwaliteit materialen, welke zich kenmerken door duurzame bestanddelen. Zo heeft u altijd zekerheid en bijvoorbeeld minstens jaren lang garantie op de uitgevoerde reparaties en onderhoud met deze materialen. Inclusief de zekerheid van maatschappelijk verantwoord ondernemen als het gaat om materialen voor het bewerken van hout.

Met Repair Care van Spierwit Topschilders heeft u altijd een betrouwbare partner met echte vakkennis over hout. Wilt u uw houtwerk vakkundig laten bewerken? Vraag dan eens naar ons onderhoudsplan voor uw houtwerk inclusief garanties.

Werkwijze: gratis inspectie van het huidige houtwerk

Bij Spierwit Topschilders kunt u gebruik maken van onze adviezen als het gaat om de kwaliteit van het huidige houtwerk. Met Repaire Care heeft u direct een goed beeld van de huidige kwaliteit. Wij bezoeken graag uw locatie voor een gratis inspectie van het houtwerk van uw woning en belendende gebouwen. U kunt hierbij denken aan:

  • inspectie algehele staat woning
  • inspectie huidig schilderwerk
  • inspectie huidige staat houtwerk binnen / buiten
  • advies over houtherstel en onderhoud
  • onderhoudsplannen voor houtwerk
  • eenmalige reparatie van houtwerk / houtrot op basis van Repair Care